Lyxig eko-frukost

Frukost är dagens viktigaste mål har vi fått lära oss. Om det stämmer eller ej? Därom tvista de lärde. Hur som helst är frukosten i alla fall för mig en av dagens höjdpunkter. Vardagarna hinner vi tyvärr inte sitta ner tillsammans så mycket som jag hade önskat, men på helgerna då passar vi på.

I morse fick jag smaska i mig en riktigt lyxig eko-frukost som God Morgon bjöd på. Frukosten var komponerad av Green Kitchen Stories. Passade också på att prova God Morgons ekologiska juicenyheter. 

Frukost är dagens viktigaste mål har vi fått lära oss. Om det stämmer eller ej? Därom tvista de lärde. Hur som helst är frukosten i alla fall för mig en av dagens höjdpunkter. Vardagarna hinner vi tyvärr inte sitta ner tillsammans så mycket som jag hade önskat, men på helgerna då passar vi på.

I morse fick jag smaska i mig en riktigt lyxig eko-frukost som God Morgon bjöd på. Frukosten var komponerad av Green Kitchen Stories. Passade också på att prova God Morgons ekologiska juicenyheter. 

De var så vänliga att dela med sig av recepten. Sharing is caring! Här kommer receptet på Marockansk Bircher. Otroligt smakrik då den är inspirerad av marockanska smaker som med frisk apelsin och granatäpple, kryddig kanel och salta mandlar. Förbered den kalla gröten kvällen innan och låter den stå och dra i kylskåpet över natten, då blir den som allra krämigast.

Marockansk Bircher

Marockansk Bircher
3 dl havregryn
2 msk russin
1 nypa salt
1/2 tsk kanel
Färsk ingefära
3 dl God Morgon® Organic Orange juice
1 dl växtbaserad mjölk 

Toppa med:
1 apelsin, skalad
1/2 granatäpple
1/2 dl saltade mandlar, hackade
Tahini
Kanel

Rör ihop ingredienserna till birchern i en stor burk, sätt på ett lock och sätt i kylskåpet över natten. Fördela i två skålar och toppa med skivad apelsin, granatäpplekärnor, saltade mandlar. Ringla över lite tahini och sprinkla med mer kanel.

Tack God Morgon och Green Kitchen Stories!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.